Nieuwe website Stal De Borg

Zoals jullie hebben gemerkt was de website een poos ‘under construction’. Dit heeft allemaal te maken gehad met de bouw van de nieuwe website voor Stal De Borg. Martin Bats van Digitale Start is hier afgelopen periode druk mee bezig geweest om de website in een nieuw, fris jasje te gieten.

Niet alleen is de voorkant helemaal nieuw, ook de nodige functies zijn aan de website toegevoegd. Zo is er een fotoalbum met veel foto’s van Stal De Borg en haar gasten, kan er een virtueel kijkje genomen worden in de stal zelf en is het eenvoudig contact te leggen met Stal De Borg.

Ook zijn er nieuwe pakketten gemaakt waardoor in 1 oogopslag gezien kan worden welk pakket het best bij jouw past. En wanneer je nog geen stalplaats hebt bij Stal De Borg, kun je heel snel eentje voor jezelf reserveren.

En dan worden er ook nog de nodige evenementen in en rondom Stal De Borg georganiseerd. Deze vind je in een eenvoudig overzicht en is gekoppeld aan alle informatie die bij dit evenement hoort!

Kortom, genoeg te doen op de nieuwe website! En vergeet niet een kijkje te nemen op onze Facebook en te liken. Zo blijf je altijd op de hoogte.