Over ons

Pension- en Dressuurstal De Borg is een goed georganiseerde, professionele stalling, met 30 boxen, waar de pensionklanten veelal actief zijn in de wedstrijdsport. Ben je actief in de dressuursport of in de springsport, hiervoor zijn alle voorzieningen aanwezig. Dagelijks kan er worden getraind en met enige regelmaat worden clinics georganiseerd met zeer ervaren ruiters.

De sfeer op Stal De Borg is ontspannen, maar ook ambitieus te noemen. Pensionklanten coachen en helpen elkaar. Er wordt heel hard samen gewerkt, maar ook heel erg hard samen gelachen, met soms natuurlijk een traan. Bij ons krijgt elk paard/pony iedere dag de zorg en aandacht die nodig is om ze in topvorm te houden of te brengen. In overleg is veel bespreekbaar. Zodra het weer het toelaat, gaan de paarden/ponies naar buiten en kunnen ze lekker het weiland in. Mesten van de stal doe je zelf met de juiste gereedschappen die hiervoor beschikbaar zijn.

Stal de Borg ligt in een rustige en landelijke omgeving aan de rand van de gemeente Hoogezand-Sappemeer en op korte afstand gelegen van Groningen, Hoogezand, Winschoten en Zuidlaren.

Zoek je een stalling voor je paard of pony met goede trainingsmogelijkheden met een binnen- en buitenbak, een gezellige sfeer maar bovenal het beste adres voor je paard/pony, neem dan contact op met eigenaar Jan Munneke via de contact button. Op afspraak zal hij je graag een vrijblijvende rondleiding geven door Stal “De Borg”.

U bent van harte welkom!